Er du klar til at strømline dine processer og maksimere gevinsten for din investering gennem en Salesforce integration?

Bliv partner med TEO for at få omkostningseffektiv udvikling og integrationsservices til Salesforce.

Vores hold af eksperter har erfaring med implementering, integration og udvikling af Salesforce. De kan tage sig af den tekniske side og du kan fokusere på virksomhedens mål.

Salesforce konsultation

Baseret på erfaring og bedste praksisser kan TEOs eksperter analysere dine forretningsprocesser. Efter en detaljeret analyse giver de en korrekt plan med Salesforce til dine forretningsbehov.

Salesforce implementering

Vores konsulenter konfigurerer din Salesforce løsning med henblik på, at få dine forretningsprocesser strømlinet til din behov. Vi kan hente data fra hvilke som helst af jeres systemer og udstille i jeres Salesforce løsning.

Salesforce tilpasning

Vi arbejder tæt sammen med jeres team for at implementere jeres forretningsgange og give jer de rapporter som forretningen har brug for til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Salesforce Integration

Salesforce integrationer kan være komplekse. Den erfaring vi har opbygget er vi vant til at arbejde med komplekse systemer gennem årene.

Book et møde med vores eksperter nu!

ERP & CRM System for F5

Opdag hvordan TEO hjælper et stort netværk af viden indenfor uddannelsesindustrien for at migrere deres nuværende ERP database med millioner af optegnelser til Salesforce på en succesfuld måde. 

F5 er et netværk af viden hvor ledere og specialister på tværs af industrier og organisationer mødes i målrettet netværksgrupper.

Her bliver professionalismen af vores medlemmer styrket og udvikle gennem deling af erfaring og viden.

Fornylig besluttede F5 til at gå over til en af de bedste Salesforce CRM. TEO strømlinede alle processerne og sikrede sig, at ingen data blev tabt.

F5 brugte tidligere et ERP system for virksomhedens behov, som havde en begrænset funktionalitet. F5 besluttede sig for at bruge Salesforce.

Deres vigtigste udfordring var, at migrere deres ERP date ind i Salesforce:

1) De tilpassede Salesforce til deres virksomheds behov.

2) De migrerede eksisterende ERP data ind i Salesforce.

TEO giver F5 IT services og support på alle fronter fra applikationsudvikling til vedligeholdelse af infrastruktur. Det har hjulpet F5 med at sætte et Salesforce miljø op fra bunden og tilpasset det ifølge deres behov.

Der blev også udviklet udvidelser, som anvendes af salgsfolk, for at få en status på de forskellige muligheder fra Salesforce.

– Udvikling af ERP og CRM system

– Integrering og migrering af eksisterende data til Salesforce

– Integrering af eksisterende ERP til Salesforce

– Definering af forretningsgange

– Tilpasning af Salesforce

– Udvikling af udvidelser for salgsfolk

– Salesforce
– PHP Core
– Angular Js
– Slim Framework
– Laravel Framework
– WordPress
– Mysql
– .NET
– React Js
– Docker
– Chrome Extensions

Migrer millioner af eksisterende poster til Salesforce!