Hvem er vi

TEO a/s (talented earth organization) er et dansk softwarefirma, der blev grundlagt i 2007 af grundlægger og ceo Zahid Abdullah. Vi leverer kvalitetsløsninger til både private og offentlige virksomheder, og vores kernekompetencer ligger i udviklingen af komplekse systemer og mobilapp løsninger. Siden starten har vi oplevet solid vækst, og har udviklet software løsninger til 50+ virksomheder, ligesom vi i øjeblikket er medejere af 4 virksomheder. Vores udviklings ydelser leveres af ca. 100 erfarne medarbejdere, som er hos vores datterselskab i islamabad, pakistan. Ved at have vores udviklings team i pakistan, kan vi tilbyde software løsninger af den bedste danske kvalitet.

Virksomheders sociale ansvar

Socialt ansvar er en stor del af virksomhedskulturen hos TEO, og vi har ydet støtte til og iværksat en del aktiviteter indenfor dette område.

Velgørenhedsprogram tilbydes

Det er en selvstyret fundraising- og distributionsplatform til aktivt bidrag til social vækst og forbedring af samfundet, der styres og administreres af TEO-medarbejdere. Det har givet vores medarbejdere en platform til at deltage og donere til en bestemt sag.

TEO-betalingsprogram

TEO’s stipendiums program er målrettet mod, at give lige muligheder for uddannelse til velbegavede studerende fra ikke så velstillede familier. Legaterne gives primært til studerende fra IT-industrien, og som kommer fra rawalpindi / islamabad regionen at ansøge.

Job

Find dine drømmejob hos TEO. vi udstationerer nye job hver dag for kandidater på land og offshore. Vores HR opbevarer også alle cv'er i databanken til fremtidige behov. sørg for at nævne de rigtige nøgleord i dit cv.

Ledelsesteam

Zahid Abdullah

Zahid er stifter og ceo hos TEO a/s. han har arbejdet med software udvikling siden 1993, og med global software engineering og ledelse siden 2001.

Mads Transel

Mads er har flere års ledelseserfaring indenfor salg og marketing samt erfaring med service implementering af nye strukturer og strategier, leveret til at skabe profitabel vækst.

Kerny Ustrup

Kerny har en lang erfaring indenfor IT branchen i danmark, og har arbejdet på ledelsesniveau hos flere større danske virksomheder. Han har en særlig interesse for digitalisering af interne og eksterne processer.

Per Agger-Nielsen

Per har arbejdet med små og mellemstore virksomheder i cirka 25 år. I begyndelsen som cfo, senere som involveret investor og i bestyrelsesarbejde.

Gufran Usman

Gufran har arbejdet med salgs- og forretningsudvikling siden år 2000, og overtog rollen som salgsdirektør hos TEO a/s i 2012.

Syed Nasir Mujtaba

Bestyrelsesformand for TEO Pakistan - Nasir har haft ledende stillinger i flere IT virksomheder i Pakistan og har stor erfaring i samarbejde med bl.a. danske og amerikanske kunder.

Jibran Safdar

Jibran har mere end 13 års erfaring fra software industrien, og har været ansat hos TEO a/s i det meste af sin professionelle karriere.

Azmat Shir

Azmat har datalog baggrund, og har mere end 15 års erfaring med software udvikling. Han har arbejdet med diverse domæner som crm, auto, detail og e-mail marketing.

0
Præmier vundet
0
Apps udviklet
1 +
Tilfredse kunder
0
Holdkammerater