TEO udviklede iOS og android apps til moove, et taxaselskab baseret i københavn. Vi udviklede en backend service i microsoft .net, og integrerede tredjeparts rejseplanlægningstjeneste fra rejseplanen.dk. App’en blev bygget med omhyggelig opmærksomhed på detaljen sammen med brugerdefinerede animationer og glatte UI-overgange for at levere en nem brugeroplevelse.

Teknologier: microsoft .net, ios, android

TEO udviklede den unikke læringsplatform writereader til børn, som har et specielt designet tastatur, der inkorporerer lydene af bogstaverne i alfabetet. App’en er udviklet til ipad og ios, og bruges af mere end 200 skoler. App’en er også godkendt af Intel education accelerator programmet i USA.

Teknologier: ios, swift, ipad

TEO udviklede en mobil løbe app til gaiteye. App’en har gaiteye’s foot pod hardware interface til at vise og analysere nøgleparametrene for optimal løbeevne for brugerne samt at undgå skader.

Vores udvidede team af ios-udviklere brugte de nyeste teknologier til at designe denne mobilkørende app til gaiteye.

Teknologier: ios, swift

TEO udviklede naturens rige app’en til ringkøbing-skjern kommune. Ved hjælp af umbraco cms har app’en indhold, der kan bruges både online og offline. Det er et uundværligt redskab, når du vil finde lokationer som for eksempel den bedste legeplads, shelter plads eller nærmeste surf område i ringkøbing-skjern kommune.

Teknologier: microsoft .net, umbraco cms, ios, android

TEO har bygget denne prisvindende app i 2013 til Small copenhagen. Oscar & olivia er en fuldt animeret billedbogsfortælling, der med skøn musik, vidunderlige tegninger og animationer fører os igennem et spændende eventyr ud i det ydre rum, hvor farlige rumpirater venter.

App’en er en helt ny måde at fortælle historier på til børn og barnlige sjæle.

Teknologier: ios, android

TEO udviklede en salgsapp til hørkrams salgsteam, der gjorde det muligt for dem, at se kundens status på et emne uden at kontakte kontoret samt få et visuelt samlet overblik over kunder, leads og nye muligheder i et område.

Teknologier: ios, swift

TEO har designet og udviklet en parkeringsapp til plot, som har til formål at give flere og bedre parkeringspladser, hvilket igen betyder mindre trafik, mindre forurening og færre frustrationer. Vores mål var at udvikle app’en til både android og ios, og vi udviklede backenden i microsoft .net. App’en gør det lettere for folk at parkere deres bil samt at rapportere biler, der er parkeret forkert.

Teknologi: microsoft .net, ios, android

TEO udviklede en ios-app til edc. app’en giver ejendomsmæglere dybdegående data for alle ejendomme, der er listet hos edc, sammen med deres historie, billeder, tabulære og grafiske data mæglere. Dette er et skridt i retning af papirløst miljø og informationsautomatisering til dem, da de får relevant information såsom billeder, dokumenter, sælgers info, købers info, event planlægning, opfølgning, salgs forberedelse, salgspræsentation, pris og meget mere. Edc mobil mægler app giver brugervenlighed til edc’s mæglere. det har værdifulde funktioner, som er specialdesignet og udviklet til mæglerne i henhold til deres behov.

Teknologier: ios, ipad, swift

TEO udviklede en ios-app til foss med det formål at levere interface mellem foss hardware til analyse af mælkebaserede produkter. Appen filtrerer prøverne ved hjælp af deres ingredienser og dybdegående analyse af ernæringsdata, der vises som tabeller og grafer. App’en blev udviklet til ios platform, integreret med back-end-tjenester fra foss.

Teknologier: ios, swift

TEO udviklede en mobilapp til TAXA 4 × 35 i København. Vi forsynede TAXA med et websted, et CMS, en app til både iOS og Android samt integrerede placerings- og betalingsløsninger.

Teknologier: Microsoft .Net, iOS, Android, Umbraco

TEO udviklede et reklamestyringssystem for dba.dk. Systemet gør det muligt for annoncører at spore og administrere deres budgetter til kampagner på netværket.

Teknologier: ASP.Net, MVC, C #, Raven db & SQL Server.

Kontrolrumsystem med firmwareudvikling (utasker), design og driver udvikling med c# og .net, og mobil app udvikling på android og ios.

Teknologier: C#, .Net

Kontrolsystem til foderanlæg på gårde. en desktop applikation som bruger wpf (.net), seriel port programmering i c#, og en controller.

Teknologier: C#, .Net

Data bliver læst via bluetooth fra pulsmåler, polar H7, og synkroniseres med kernesystemet, hvor brugeren kan se statistikker over forbedringer i de daglige workout rutiner.

Teknologier: Android, iOS

Kunder