Web- og appudvikling

Siden vi blev etableret har vi leveret højkvalitets- og bæredygtige softwareløsninger for globale virksomheder.

Se alle tjenester

Web- og appudviklingeb

Vi kan også tilbyde komplekse softwareløsninger for iOS, android og løsninger for Windows mobile applikationer.

Iot og maskiner

Vores eksperter tilbyder åbne API dokumentationer og tjenester for test af skræddersyede iot løsninger af enhver type kompleksitet.

Udvidede teams

Vores udvidede teams giver dedikerede og troværdige SCRUM-baseret softwareudviklingstjenester indenfor strukturen af den sædvanlige IT-afdeling.

Seneste projekter

TEO bevæger sig hastigt ind i nye områder med succesfulde partnere og virksomheder. Fra simple opgaver og til komplette løsninger og automatisering. Er du den næste der lander en aftale med TEO?

TEO udviklede en mobil app til TAXA 4×35 i København. Vores mål var at give en elegant brugergrænseflade og upåklagelig arkitektur, integreret med taxa’s egne backend-systemer samt nogle tredjepartstjenester. Er du vores næste interessante kunde? Kontakt os nu!

TEO har været med til at skabe den avancerede plot parkeringsapp, som udlejer parkeringsbåse. Derfor er der mindre trafik, mindre forurening og mindre frustrationer for folk på vejene. Vores udvidede team af programmører har udviklet appen for både android og ios platforme.

Play Video
Play Video
Play Video

Sager

14

Mange års erfaring

TEO er et hold af meget erfarne designere og udviklere, som skaber komplekse software- og webløsninger for dig.

Kontakt os

0
Ansatte
1
Tilfredse kunder

Mød teamet

Zahid Abdullah

CEO

www.linkedin.com

Kerny Ustrup

Advisory Board

www.linkedin.com

Per Agger-Nielsen

Advisory Board

www.linkedin.com

Gufran Usman

Sales Director

www.linkedin.com

Opnå mere med os

Byg dine ideer

Vi bringer regelmæssigt nye idéer til forretninger for vores højt agtede kunder. Vores erfarne team bygger også dine fantastiske idéer, som er skræddersyede løsninger. Du kan finde mere omkring vores projekter og kunder i vores blog.

Full flow styring

Vi giver teknisk assistance 24/7 via vores emails eller chat for de projekter vi udvikler. Du stiller bare de spørgsmål du ligger inde med.

Kvalitetstest

Enhver af TEOs kunder kan få adgang til vores testområde og modtage testrapporter på et hvilket som helst tidspunkt af projektet. Du er velkommen til at stille spørgsmål!

God dokumentation

Vi forbedrer kundeoplevelsen og salget ved at give en god dokumentation, ligsom Google-agtige API dokumentation ved efterspørgsel. Kontakt os til enhver tid, hvis du har den slags ønsker under eksisterende projekter!

Hvad folk siger

Al godt samarbejde kræver tillid. Det er vigtigt at der er tillid mellem parterne, som er involveret i projektet, så deadlines bliver overholdt, og nye ressourcer rekrutteres hurtigt. Alt dette fungerer rigtig godt hos TEO.

Claus Nyboe

CEO, Auto IT

At outsource en del af sin udviklingsafdeling virker som en stor udfordring. TEO gør et godt stykke arbejde med at sikre, at sprog og kultur ikke er problem i det daglige arbejde. Teamet arbejder nemt sammen med vores in-house team. Kendskab og kompetencer matcher de danske professionelle.

Morten Marquard

VP, Strategy Exformatics

TEO har ikke kun leveret til tiden og til budgettet, de har også hjulpet til at videreføre viden på tværs af teamet, og levere ad hoc projekt ledelse til at udfylde Ebay’s egne interne huller i bemanding.

Dylan Fuller

AdCommerce