CSR

Overview

Socialt ansvar er en stor del af virksomhedskulturen hos TEO, og vi har ydet støtte til og iværksat en del aktiviteter indenfor dette område.

Udviklingstimer til
Velgørenhed

Vi donerer 1.000 udviklingstimer til velgørenhedsorganisationer i 2018. Virksomheder med interesse for dette kan ansøge på dette link
We develop fully customised and innovative business software solutions for our customers.

We celebrate our 10th anniversary by giving away 1.000 hours of free software development for humanity. This means that you as an established organisation, private or public operating for the past 2 years, can apply for up to 1,000 hours of software development at TEO for free.

TEO stipendiumprogram
til studerende i Pakistan

TEO’s stipendiumsprogram er målrettet mod, at give lige muligheder for uddannelse til velbegavede studerende fra ikke så velstillede familier. Legaterne gives primært til studerende fra IT-industrien, og som kommer fra Rawalpindi / Islamabad regionen.

Vores mål er, at give disse studerende den bedste akademiske uddannelse, og hjælpe dem til at se deres potentiale samt udleve deres drømme. En student som gennemfører sin højere uddannelse indenfor IT, og får arbejde hos en professionel IT- virksomhed, har mulighed for at yde større økonomisk støtte til flere familiemedlemmer. Ligeledes er han/hun med til, at bidrage til den sociale og økonomiske udvikling i Pakistan.

First Lego League
in Pakistan 2017-2018

LEGO Games er for børn mellem 6-16 år, som dyster i opgaveløsninger med, at lave deres egne robotter af LEGO, får videnskabelige udfordringer og lærer værdien af teamwork.

Det er organisationen STAR som står bag arrangementet, og deres mission er, at inspirere unge mennesker i Pakistan til at blive ledere indenfor videnskab og teknologi, ved at give dem en sjov sports lignende platform, hvor de kan vise de unge et indblik i fremtidens teknologier – herunder fremme velafrundede livskapaciteter, selvtillid, kommunikation og ledelse.

https://www.starfll.org/